.

<<    1   2  BINNENKORT
Stathe Sessie: Aafke Romeijn [wo 15 nov]
Aafke Romeijns warme elektronische pop komt vergezeld van wrange, spitsvondige teksten die vol zitten met herkenbare alledaagse situaties
Meer info
Utrecht, Eetcafe Stathe
Aanvang: 20:30   Entree: Gratis


Go West! [za 18 nov]
het Leids Projectkoor o.l.v. Béni Csillag brengt een Amerikaans programma met koormuziek van Copland, Barber, Whitacre, Pinkham en Carter. A capella stukken worden afgewisseld met door piano begeleide werken, waarbij de dirigent ook zelf plaatsneemt achter de piano.
Meer info
Utrecht, Evangelisch Lutherse kerk
Aanvang: 20:15   Entree: €15,-   Voorverkoop: 12,50


(H) Eerlijk Händelstraat streekmarkt [za 25 nov]
Op 25 november vindt in de Utrechtse wijk ‘Oog in Al’ opnieuw een gezellige streekmarkt plaats op de Händelstraat. Gepassioneerde lokale boeren, telers, imkers en bakkers laten u kennis maken met heerlijke en pure producten. Naast al dit lekkers kunt u ook terecht voor home-made (woon)accessoires, sieraden en speelgoed.
Meer info
Utrecht, Händelstraat 100
Aanvang: 10:00   Entree: Gratis


Requiem van Fauré door de Amsterdamse Cantorij [za 25 nov]
Fauré had geen bombastische dodenmis voor ogen toen hij zijn Requiem schreef.brengt de Amsterdamse Cantorij een authentieke, intieme uitvoering van het Requiem. Voorafgaand zingen we een drietal a-capella werken van religieus geïnspireerde Franse componisten na Fauré: Poulenc, Messiaen en Machuel.
Meer info
Abcoude, Dorpskerk
Aanvang: 20:15   Entree: €22,50   Voorverkoop: 17,50


kerstmarkt overvecht [vr 15 dec - do 21 dec]
Van vrijdag 15 t/m vrijdag 22 december kunnen de bezoekers van Shoppingcenter Overvecht weer terecht bij verschillende kramen met kerst-cadeau-artikelen. Met verschillende activiteiten en gezellige versiering is de kerstsfeer in het winkelcentrum compleet! Shoppingcenter Overvecht is een van de grootste en drukste winkelcentra van Utrech
Meer info
overvecht centrum
Duur: 7 dagen     Entree: €0,-


Fonteyn Festival [vr 15 dec - zo 17 dec]
Het leukste wijnfestival van Utrecht opent op 15, 16 en 17 december weer haar deuren! Voor de zesde keer alweer wordt het Janskerkhof omgetoverd tot één groot wijnfestijn, waar meer dan 80 verschillende wijnen in de spotlight staan, gecombineerd met heerlijk eten en live muziek! Zondag familiedag vanaf 12.00u!
Meer info
Janskerkhof, Utrecht
Duur: 3 dagen   Aanvang: 14:00   Entree: Gratis

<<    1   2