.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

1   2   >>VANDAAG
Canto del Mundo [zo 19 nov]
Gaat u mee op reis, door de tijd, langs landkaarten van de Lage Landen naar Spanje en Portugal? Steekt u met ons de oceaan over naar Zuid-Amerika? Ensemble Illustre laat u de Spaanse en Portugese Renaissance en Barok zien en horen. We voeren u mee van het indrukwekkende vierstemmige Requiem van Tomás Luis de Victoria en verder!
Meer info | Zie video
Nicolaïkerk  Tel: info@ensemble-illustre.nl
Aanvang: 16:00   Entree: €15,-   Voorverkoop: <16 en student: € 8,-


Kindervoorstelling Ridder Clap van Rammelsteijn [zo 19 nov]
Kom naar de poppenvoorstelling waarin figuren uit een avontuurlijk prentenboek tot leven worden gebracht door een bekende poppenspeler.
Meer info
Slot Zuylen  Tel: +31302440255
Aanvang: 14:30   Entree: €12,50

BINNENKORT
(H) Eerlijk Händelstraat streekmarkt [za 25 nov]
Op 25 november vindt in de Utrechtse wijk ‘Oog in Al’ opnieuw een gezellige streekmarkt plaats op de Händelstraat. Gepassioneerde lokale boeren, telers, imkers en bakkers laten u kennis maken met heerlijke en pure producten. Naast al dit lekkers kunt u ook terecht voor home-made (woon)accessoires, sieraden en speelgoed.
Meer info
Utrecht, Händelstraat 100
Aanvang: 10:00   Entree: Gratis


Requiem van Fauré door de Amsterdamse Cantorij [za 25 nov]
Fauré had geen bombastische dodenmis voor ogen toen hij zijn Requiem schreef.brengt de Amsterdamse Cantorij een authentieke, intieme uitvoering van het Requiem. Voorafgaand zingen we een drietal a-capella werken van religieus geïnspireerde Franse componisten na Fauré: Poulenc, Messiaen en Machuel.
Meer info
Abcoude, Dorpskerk
Aanvang: 20:15   Entree: €22,50   Voorverkoop: 17,50


Stathe Sessie: Sheewawah [wo 29 nov]
Sheewawah is de nieuwe band rondom zanger/gitarist/liedjessmid Jeroen Kant. Met 4 albums vol eigenzinnige Nederlandstalige liedjes struinde hij stad en land af en was hij kind aan huis bij oa Theaterfestival Boulevard, Zwarte Cross en Into The Great Wide Open.
Meer info
Utrecht, Eetcafe Stathe
Aanvang: 20:30   Entree: Gratis


HEATERVOORSTELLING DINNER FOR ONE OP PALEIS SOESTDIJK [do 30 nov - zo 3 dec]
Mevrouw Sophie heeft voor haar verjaardag weer 4 overleden Nederlandse vrienden uitgenodigd om een interessante conversatie mee te voeren. Echter de vrienden zijn overleden en butler James neemt hun personages en tekst over om mevrouw een heerlijk verjaarsdiner te bezorgen. Na afloop gaat u zelf aan tafel en krijgt hetzelfde diner.
Meer info | Zie video
Utrecht, Baarn  Tel: 035 541 28 41
Duur: 4 dagen   Aanvang: 19:30   Entree: €65,50


Peter Dijkstra dirigeert Schubert en Dvorak [vr 1 dec]
Peter Dijkstra dirigeert de feestelijke Zesde Mis van Schubert en de sprankelende Achtste Symfonie van Dvorak. Met Vocaal Ensemble MUSA en Het Klassiek Collectief.
Meer info | Zie video
Geertekerk, Utrecht
Aanvang: 20:15   Entree: €20,-


kerstmarkt overvecht [vr 15 dec - do 21 dec]
Van vrijdag 15 t/m vrijdag 22 december kunnen de bezoekers van Shoppingcenter Overvecht weer terecht bij verschillende kramen met kerst-cadeau-artikelen. Met verschillende activiteiten en gezellige versiering is de kerstsfeer in het winkelcentrum compleet! Shoppingcenter Overvecht is een van de grootste en drukste winkelcentra van Utrech
Meer info
overvecht centrum
Duur: 7 dagen     Entree: €0,-

1   2   >>