In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Bert's Bierhuis -

Twijnstraat 41, Utrecht
Speciaalzaak
Bert's Bierhuis. Voor de ware bierliefhebber de ideale winkel om eens te zoeken naar dat ene speciale biertje wat je nergens anders kan vinden. Er zitten ook flesjes tussen met de meest vreemde formaten en gekste vormen. Leuk om cadeau te doen! Bert´s Bierhuis organiseert ook proeverijen. Die gehouden kunnen worden in de zaak, bij bedrijven of bij verenigingen.
Geschiedenis. Het is ooit begonnen als een hobby. Bert de Ruyter (voormalig mede-eigenaar van café België) begon met 150 soorten bier, inmiddels is dat opgelopen tot meer dan 800 soorten bier! Deze hobby valt wat ons betreft onder de categorie "uit de hand gelopen".
Assortiment. Bierspeciaalzaak met een zeer indrukwekkend assortiment. Je zou het eigenlijk beter een biermuseum kunnen noemen met een assortiment van 800 soorten bier uit heel de wereld. Het accent ligt op België, Nederland, Duitsland en Groot-Brittannië. Daarnaast hebben zij een reeks aan bierglazen en overige cadeau-artiekelen.
Telefoon: 0302341339
Website: http://www.bertsbierhuis.nl

Bert's Bierhuis, Twijnstraat 41, Utrecht